A Két Szerecsen kortalan hely. A Két Szerecsen találkahely. A Két Szerecsen régi értelemben vett kávéház, ahová betérhet reggel, délben és késő este. Ahol mindig feltűnik egy mosolygós arc. Ahol nemcsak kitűnő kávéval, de remek ételekkel várjuk. Ahol a konyha ötvözi az egyszerűt a rafinálttal. A klasszikusat a trendivel. A párizsi bisztró hagyományos ízeit a modern kulinária divatos ételeivel.

RÓLUNK
``A KÉT SZERECSEN ÖTVÖZI A PÁRIZSI BISZTRÓ HAGYOMÁNYOS ÍZEIT A MODERN KULINÁRIA DIVATOS ÉTELEIVEL.``
Két Szerecsen - Bistro
NAPI EBÉD MENÜ
1.290 Ft
2018. 02. 18. – 02. 22.
——
HÉTFŐ
Grízgaluska leves
Paradicsomos húsgombóc főtt burgonyával
KEDD
Csirkés zöldbableves
Gombapaprikás galuskával
SZERDA
Téli zöldségkrémleves kenyérkockákkal
Pulykamell párizsi bundában petrezselymes rizzsel, tartármártással
CSÜTÖRTÖK
Babfőzelék füstölt csülökkel
Túrós palacsinta
PÉNTEK
Tejszínes hagymaleves
Töltött csirkecomb krumplipürével
ÉTLAP – ITALLAP
-
Reggeli
-
Tapas
-
Előétel - Saláta
-
Leves
-
Tészták
-
Főétel
-
Desszertek
-
Italok
-
Borok
HETI AJÁNLAT

2019.02.20. – 02.26.
FÜSTÖLT PISZTRÁNG
LENCSESALÁTÁVAL, TORMÁS SAJTKRÉMMEL
2, 490 HUF
…………………………………………………………………………………………………………………………
LAKSA (Indonéz csirkeleves)
1, 490 HUF
…………………………………………………………………………………………………………………………
THAI BURGER SÜLT ÉDESBURGONYÁVAL
3, 190 HUF
…………………………………………………………………………………………………………………………
LASSAN SÜLT GYÖMBÉRES MARHAPOFA
JÁZMIN RIZZSEL
3, 290 HUF
…………………………………………………………………………………………………………………………
TERIYAKI KACSAMELL
ROPPANÓS ZÖLDSÉGEKKEL, KARFIOLPÜRÉVEL
3, 490 HUF
…………………………………………………………………………………………………………………………
FEHÉR CSOKIS-PISZTÁCIÁS SAJTTORTA
1, 490 HUF
KAPCSOLAT
Hétfőtől – Péntekig 8:00 – 00:00 -ig
Szombat – Vasárnap 9:00 – 00:00 -ig
Asztalfoglaláshoz kérjük töltse ki az alábbi mezőket. Minden foglalást 24 órán belül visszaigazolunk!Amennyiben 24 órán belül szeretne asztalt foglalni vagy 5 főnél nagyobb társasággal érkezne, kérjük telefonon vegyék fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!
1065 Budapest,
Nagymező utca 14.
Telefon: (06)1-343-1984
szerecsen@t-online.hu
Foglalás: